Hart van Spierveen 8 maart

Nieuws

Woensdag 8 maart jl. hield ons buurtteam ‘Hart van Spierveen‘ uit Eelde haar tweede informatieavond in het Else van der Laanhuis te Eelde. Het buurtteam had na onderzoek twee leveranciers geselecteerd voor de aanschaf van zonnepanelen, ventilatieboxen, het schoonmaken van de ventilatiekanalen en het inregelen van de cv: Platen Duurzame Technieken en Energiewacht. Tijdens deze informatieavond hebben beide leveranciers hun aanbiedingen toegelicht.

Platen Duurzame Technieken vertelde uitgebreid over de verschillende soorten zonnepanelen die er zijn, hoe zij werken en waar je op moet letten. Hun aanbod bestaat uit een korting op de aanschaf van de zonnepanelen: vanaf 5 deelnemers krijgt de buurt 3% korting, vanaf 15 deelnemers zelfs 6%. Voor de kopers regelen zij dan ook de teruggave van btw.

Energiewacht is gespecialiseerd in het schoonmaken van de ventilatiekanalen. In de loop der jaren zet zich veel stof en vuil in de ventilatiekanalen af, waardoor kans bestaat op vocht en schimmel in de woning. Dit kan tot vervelende gezondheidsklachten leiden. Als de kanalen en boxen niet periodiek gereinigd worden, neemt ook de capaciteit af. Aangeraden wordt dan ook om de ventilatiesystemen één keer per zes jaar volledig te laten reinigen. Voor het schoonmaken van de kanalen rekent Energiewacht een speciale prijs van € 185,- - per huishouden. Nieuwe ventilatieboxen zijn veel energiezuiniger en worden door het bedrijf tegen een aantrekkelijke prijs vervangen. Daarnaast kan Energiewacht uw cv opnieuw voor u inregelen.

Buurtteam ‘Hart van Spierveen’ denkt met beide leveranciers aantrekkelijke afspraken te hebben gemaakt. Wil je meedoen met deze acties, dan kun je je rechtstreeks aanmelden bij de betreffende leveranciers: Platen Duurzame Technieken en Energiewacht .

Aanmeldingen die via onze buurtpagina www.buurkracht.nl/spierveen of via het e-mailadres binnenkomen, sturen wij door naar de betreffende leverancier. Als je je voor eind april aanmeldt, kun je nog meedoen met deze actie.

Woon je in een andere wijk en wil je met ons meedoen, dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt ons mailen via of bellen met een van onze buurtteamleden.
Voor de zonnepanelenactie kun je contact opnemen met Arie Meerman, telefoon 050-3095302.
Voor de actie mechanische ventilatieboxen én het instellen van de cv kun je contact opnemen met Tom Stellingwerf, telefoon 050-3095820.

Meer informatie is te vinden op de volgende websites:
www.buurkracht.nl/spierveen
www.platendt.nl
www.ewacht.nl

Laatst aangepast opwoensdag, 26 april 2017 10:52

logo ECDrentseAa WEB