Broer de Witte - in memoriam

Op 11 augustus jl. werden wij als initiatiefnemers en bestuur van EC Drentse Aa overvallen door het bericht, dat onze mede-oprichter Broer de Witte op 9 augustus jl. is overleden. Ontzetting en verslagenheid namen bezit van ons en we konden het nauwelijks bevatten, dat onze gedreven en inspirerende medestrijder voor een schone en leefbare wereld ons heeft verlaten.

Broer is heel belangrijk geweest voor het ontstaan en de groei van ons burgerinitiatief. Met enthousiasme en creativiteit wist hij ons te motiveren en te inspireren. Hij was de man met de onverwachte en goede ideeën en kon de grote lijnen van concrete acties met verve aan ons overbrengen. Hij was ook de man, die druk was met z'n werk en andere activiteiten. In combinatie met zijn persoonlijke omstandigheden beperkte dit hem in toenemende mate in z'n inzet en mogelijkheden. In de afgelopen periode nam Broer bewust helemaal afstand en gaf aan, dat hij zijn energie voor zichzelf nodig had.

Hij laat in ons midden een grote leegte achter en we gaan hem missen als inspirator en energiek plannenmaker en vooral als een heel fijn mens.

Vaarwel Broer, wij gaan in jouw geest door met het nastreven van een duurzame en leefbare wereld voor onze kinderen.

Jasper, Dick, Arie, Arnold, Jack, Martina en John

logo ECDrentseAa WEB