d. Energiecoach aan het woord…

Energiecoach

Een energiecoach aan het woord…

We laten u graag kennismaken met onze energiecoaches. Dit keer hebben we Lineke van der Heide gevraagd zich aan u voor te stellen.

Ik ben Lineke van der Heide. Ik woon in Vries en volg al jaren met veel belangstelling de ontwikkelingen om huizen energiezuiniger te maken. Om niet meer energie te gebruiken dan echt noodzakelijk is. Dit doe ik vanuit financieel oogpunt, maar ook vanwege comfort en milieuoverwegingen.
In ons eigen huis zien we daar veel in terug! We hebben al jaren zonnepanelen en extra isolatie onder de vloer en HR++ glas. We hebben een huis dat gebouwd is in 1989 en dus matig geïsoleerd is.
Ik ben altijd in voor vernieuwingen en zou graag een energieneutraal huis willen! Gezien onze leeftijd moeten we daar maar van afzien: ik loop tegen de tachtig en mijn man is 84 jaar.

Toen ik las dat er mensen gevraagd werden om  energiecoach te worden, heb ik me direct opgegeven. Ik heb veel geleerd en ik vind het fijn om anderen ook bewust te maken van wat er mogelijk is om te besparen en om het comfort te verhogen.
Mensen die om een huisbezoek vragen, zijn gemotiveerd om te horen welke mogelijkheden er zijn. Dat maakt het gesprek prettig. Voor mij is bewustwording het belangrijkste.

Klik hier voor meer informatie over de Energiecoach.
Wilt u meteen een afspraak maken met een energiecoach? Stuur dan een mail naar: .

Getagged onder :