Zonder problemen overstappen naar NLD

Nieuws

In ons ‘Nieuws’ van 8 september 2017 lieten wij weten dat stroom afnemen bij Noordelijk Lokaal Duurzaam ons extra financiële steun oplevert. Veel mensen zijn echter huiverig om over te stappen naar een andere energieleverancier. Zij denken dat ze tegen veel problemen aanlopen als ze overstappen. Een veel gehoorde opmerking is: "Het is altijd zo'n papierwerk om over te stappen. Ik heb daar echt geen tijd voor!" Of men is bang dat men (tijdelijk) zonder stroom komt te zitten. Dat is heel begrijpelijk, maar het klopt niet! Overstappen naar NLD is zeer eenvoudig!

Van veel papierwerk is geen sprake! U kunt zich op elk moment aanmelden als klant. NLD regelt kosteloos de volledige overstap! U hoeft ook niet bang te zijn dat u (tijdelijk) zonder stroom komt te zitten. Wanneer u overstapt naar NLD zorgen zij ervoor dat de energielevering gewoon doorloopt zoals u gewend bent. Zelf hoeft u daar helemaal niets voor te doen. NLD zegt de overeenkomst met uw huidige energieleverancier op en die stopt pas met leveren als NLD de levering heeft overgenomen. Niet geleverd krijgen tijdens een overstapproces is dus onmogelijk! Daarnaast is de kwaliteit van stroom overal hetzelfde. Het grote verschil met de stroom van NLD is, dat deze zoveel mogelijk lokaal (in de drie noordelijke provincies) wordt opgewekt.

Bij uw aanvraag bij NLD kunt u het lokale initiatief uitkiezen dat u (extra) wilt steunen. Kiest u voor Energiecoöperatie Drentse Aa, dan krijgen wij van NLD een vast bedrag per jaar! Dit bedrag maakt het voor ons mogelijk om de door de leden ontwikkelde plannen te verwezenlijken. En daarmee onze droom - de gemeente Tynaarlo energieneutraal maken - te realiseren. Het spreekt vanzelf, dat wij veel leden en vooral ook veel klanten van NLD nodig hebben om onze doelen te verwezenlijken!

Download bijlagen:

Laatst aangepast opdinsdag, 30 januari 2018 09:26

logo ECDrentseAa WEB