Stroom afnemen bij NLD levert EC Drentse Aa extra financiële steun op

Nieuws

Als inwoner van de gemeente Tynaarlo kunt u Energiecoöperatie Drentse Aa steunen door energie af te nemen van energieleverancier Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Noordelijk Lokaal Duurzaam is de coöperatieve energieleverancier van en voor het Noorden. NLD is opgericht vanuit het idee de productie en levering van lokale duurzame energie in eigen hand te nemen. Hierdoor kunnen de opbrengsten uit energie via lokale initiatieven – ter verduurzaming van de eigen leefomgeving – worden ingezet.

Bij uw aanvraag kunt u uw lokale initiatief uitkiezen. Kiest u voor Energiecoöperatie Drentse Aa, dan krijgen wij van NLD een vast bedrag per jaar! Dit bedrag maakt het voor ons mogelijk om de door de leden ontwikkelde plannen te verwezenlijken. En daarmee onze droom - de gemeente Tynaarlo energieneutraal maken - te realiseren. Het spreekt vanzelf, dat wij veel leden en vooral ook veel klanten van NLD nodig hebben om onze doelen te verwezenlijken!

U kunt zich op elk moment aanmelden als klant. Het contract gaat in op het moment dat het contract met uw oude leverancier eindigt: NLD regelt kosteloos de volledige overstap!

Laatst aangepast opzaterdag, 16 september 2017 12:25

logo ECDrentseAa WEB